Menu Sluiten

Lasergraveren

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

Informatie over lasergraveren.

De praktijk van het lasergraveren is een populair alternatief voor het traditionele graveren.

De vele voordelen zijn onder meer kleurverandering door chemische of moleculaire verandering, opnieuw vormen, smelten en schuimen. Het kan ook worden gebruikt voor lasermarkeren. Het vereist echter gespecialiseerde apparatuur. Hier volgen enkele van de voordelen van lasergraveren.

Hoe werkt het en wat zijn de verschillende materialen die u kunt gebruiken.

Lasergraveren is eigenlijk het aanbrengen van schrifttekens of contouren met een laserstraal.

Het is sneller en preciezer dan andere vormen van graveren. Omdat het vermogen van de laser nauwkeurig wordt geregeld, is het proces uiterst herhaalbaar. Bovendie.

Meer info

tags: Additive Manufacturing – In-house Machinebouw Op Maat – Laserbewerking – Laserbewerkingen – Laserboren – 

Wenst u meer info over lasergraveren kijk dan vlug op https://raytech.be | Lasergraveren

Printing | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lasergraveren

home lasergraveren cnc graveren realisaties bedrijfsprofiel contact lasergraveren lasergraveren is het graveren van allerhande materialen door middel van een sterk gebundelde lichtstraal. Het grote voordeel bij lasergraveren is dat er geen fysiek contact is tussen de machine en het materiaal. Uitschieten of het vastlopen van een mechanisch onderdeel is niet mogelijk lasergraveren met gegarandeerde rendementsstijging Het zogenaamde noncontact engraving heeft als voordeel dat er geen beschadigingen kunnen optreden tussen machine en het materiaal. Doordat er geen direct contact is met het werkstuk enkel de laserstraal maakt contact dienen de te graveren stukken dan ook niet ingeklemd te worden wat de werksnelheid ten goede komt. Een ander groot voordeel van lasergraveren is de grote verscheidenheid aan materialen die kunnen gegraveerd worden. De meeste courante materialen zijn rvs acrylaat kunststoffen rubber hout glas tevens glaswerk spiegels door de lichtbundel in stappen te regelen kunnen afbeeldingen in even.

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het arrow up home spuitgieten laserbewerkingen onze merken over ons nl arrow down nl fr contacteer ons home arrow right wat we doen arrow right laserbewerkingen arrow right glas spuitgieten arrow right laserbewerkingen arrow right metaal arrow right hout arrow right steen arrow right kunststof arrow right glas arrow right leer arrow right onze merken arrow right glas lasergraveren en etsen etsen en lasergraveren van glas glas is een heel breekbaar materiaal en toch kunnen we met onze lasermachines hele leuke ontwerpen graveren en etsen. De meest gedetailleerde logo s foto s of afbeeldingen kunnen we met precizie aanbrengen op het glas. Of dat nu wijnglazen bierglazen of spiegels zijn dat maakt minder uit Onze suggestie over lasergraveren Interesse contacteer ons geen risico op glasbreuk het proces van laserbewerking op glas is contactloos. De kans op glasbreuk is dus heel k.

Vragen over Lasergraveren

menu nl bull en bull de home voorstelling industrieel graveerwerk algemeen front bedieningspanelen behuizingen voor elektronica typeplaten idplaten dfreeswerk naamplaten contact i.m.s. Graveren van inox frontpanelen en bedieningspanelen lasergraveren i.m.s. Bvba industrial marking service is een firma die zich volledig toelegt op het graveren voor industrieumlle toepassingen in al zijn facetten. De toepassingen van graveren zijn zeer ruim. Op deze website tonen wij u een overzicht van onze mogelijkheden. I.m.s. Is gespecialiseerd in het vervaardigen van front en bedieningspanelen in het mechanisch graveren van inox en in lasergraveren. Intracto bull copyright copy bull industrial marking service bull lepelstraat bull b lommel bull t bull infoimsengraving.be bull be cookie statement bull privacy .